Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، هفته ملی پدافند غیرعامل امسال از هشتم تا ۱۴ آبان ماه با شعار «پدافند غیرعامل؛ ایران پایدار» به صورت همزمان در سراسر کشور بزرگداشته خواهد شد و آنطور که «کرمعلی زارعی»  مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمانشاه اعلام کرده است این اداره کل در این هفته بیش از ۲۰۰ عنوان برنامه با کمک دستگاه‌های اجرایی، فرمانداری‌ها، و شهرداری‌ها بر اساس پروتکل‌های بهداشتی در سطح استان برگزار خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در این رابطه به خبرنگار ایرنا گفت: هشتم آبان ماه سالروز فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر تشکیل پدافند غیرعامل است که هر سال به همین مناسبت هفته پدافند غیرعامل نام‌گذاری تعیین شده که فرصت مغتنمی است با اجرای برنامه‌های مفید، متنوع، فراگیر و هدفمند شاهد معرفی حوزه پدافند غیرعامل در عرصه‌های مختلف عمومی و تخصصی، گفتمان سازی عمومی، فرهنگ سازی، ترویج اصول و اهداف پدافند غیرعامل و نهادینه کردن آن در بین مسئولین، مدیران کارکنان،  متخصصان و عموم اقشار مختلف مردم باشیم.
زارعی با اشاره به ابلاغ دستورالعمل اجرایی به کلیه دستگاه‌های اجرایی استان اظهار کرد: برنامه‌های امسال در سطح ملی،  استانی، دستگاهی توسط دستگاه‌های اجرایی، شهرستانی توسط فرمانداری‌ها و شهری توسط شهرداری‌ها با رویکرد آموزش، رزمایش، فرهنگ سازی و گفتمان سازی مقوله پدافند غیرعامل اجرا و عملیاتی خواهد شد.
وی یادآور شد: در برنامه‌های امسال با توجه به شرایط موجود و افزایش شیوع کرونا، همه برنامه‌ها و اهداف هفته پدافند غیرعامل با رعایت کامل پروتکل‌ها و شئونات بهداشتی باید اجرا شود و این مهم با استفاده حداکثری از ظرفیت حوزه فناوری، فضای مجازی و به صورت ویدئو کنفرانس قابل اجراست.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری  کرمانشاه اضافه کرد: امروز پدافند غیر عامل یکی از پر اهمیت‌ترین محورها و موضوعات در عرصه دفاع، مصون‌سازی کشور، پیش‌بینی و پیشگیری از انواع تهدیدات دشمنان، حفظ و حراست از سرمایه‌ها و دستاوردهای مالی و معنوی نظام مقدس جمهوری اسلامی محسوب می‌شود که نیاز است همه مسئولین و دستگاه‌های مختلف توجه لازم به رعایت ملاحظات و الزامات و اصول پدافند غیرعامل را داشته باشند.
وی بر لزوم توجه به برنامه های هفته پدافندغیرعامل تاکید و خاطرنشان کرد: هفته پدافند غیرعامل فرصتی است که به مسائل راهبردی، اساسی و کاربردی پدافند غیرعامل دقت شود و به عنوان یک ضرورت و امر مهم در دستور کار قرار گیرد.
زارعی ادامه داد: اهداف اصلی پدافند غیرعامل باتوجه به توطئه‌ها و تهدیدات دشمنان، کم کردن و بی‌اثر کردن تهدیدات، کاهش آسیب پذیری‌ها، و مصون‌سازی کلیه تاسیسات زیربنایی، حساس، مهم و قابل حفاظت است. به ویژه استمرار و تداوم خدمات‌رسانی دستگاه‌های اجرایی خصوصاً سازمان‌ها و دستگاه‌های مهم و تاثیرگذار که ملزم به خدمت‌رسانی به مردم هستند.
وی در ادامه به برنامه‌های هفته پدافند غیرعامل سال  ۱۴۰۰  اشاره و تاکید کرد: فرهنگ‌سازی و ترویج گفتمان پدافند غیر عامل، اطلاع‌رسانی، تبلیغات و انتشار عملکردها و فعالیت‌های حوزه پدافند غیر عامل توسط دستگاه‌ها، دوره های آموزشی عمومی و تخصصی برای کارکنان، مدیران و عموم مردم، دوره‌های رزمایش و مانور برای کسب آمادگی های بیشتر توسط ۱۲ کارگروه تخصصی، بازدید و سرکشی از زیرساخت‌های حساس، مهم و مراکز ثقل در سطح استان، برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی ادبی هنری، دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران، ائمه جمعه و علما، تجلیل از دست اندرکاران حوزه پدافند غیر عامل، انجام مصاحبه‌های مختلف با رسانه‌ها، مطبوعات و صدا و سیما، استفاده از ظرفیت فضای مجازی و کانال‌های اطلاع‌رسانی دستگاه‌ها، برگزاری مانور قطع برق اضطراری در دستگاه‌های اجرایی، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف در هفته پدافند غیرعامل، انتشار پیام استاندار کرمانشاه و فرمانداران، تشکیل شورای پدافند غیرعامل استان و شهرستان ها و ۱۲ کارگروه تخصصی ذیل شورای پدافند غیر عامل، برگزاری مانورهای زیستی، سایبری، شیمیایی و مردم محور از جمله برنامه های پیش بینی شده در این هفته است.

به گزارش ایرنا،  پدافند غیر عامل به مجموعه اقدامات غیر مسلحانه ای که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری، تداوم فعالیت های ضروری، ارتقای پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران در مقابل تهدیدها و اقدامات نظامی دشمن می شود.

برچسب‌ها پدافند غیر عامل رزمايش جمهوری اسلامی کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پدافند غیر عامل رزمايش جمهوری اسلامی پدافند غیر عامل رزمايش جمهوری اسلامی کرمانشاه هفته پدافند غیرعامل پدافند غیرعامل دستگاه های اجرایی پدافند غیر عامل دستگاه ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۹۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر

سعید صمدی کارشناس صنایع معدنی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: در حوزه معادن بحث استخراج و اکتشاف و همچنین فرآوری وجود دارد. در بحث استخراج موضوع اساسی این است که هر چه از تکنولوژی‌های جدیدتر بهره گیری کنیم، هزینه تولید کاهش یافته و معدن ما رقابتی‌تر خواهد شد.

دبیر انجمن زغالسنگ ایران ادامه داد: استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته استخراج باعث می‌شود که بر بالا رفتن بهره وری در تولید، سطح ایمنی معدن نیز بالا رود. در مسئله استخراج به محض اینکه شیوه و تجهیزات نوینی به کار گرفته شود معدن مجددا شروع به کار خواهد کرد و لزومی ندارد که معدن ترک شود.

صمدی گفت: ذخیره معدن ممکن است به پایان برسد، اما پیر شدن معنای خاصی ندارد. در واقع با استفاده از تکنولوژی پیشرفته‌تر می‌توان تولید را اقتصادی‌تر کرد و به لایه‌های بیشتری از ذخیره دست یافت. به همین جهت ممکن است استخراج یک منبع با تکنولوژی قدیمی به صرفه نباشد، اما همان ذخیره را با تکنولوژی نوین بتوان با سود زاید الوصفی استخراج کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر قیمت کامیدیتی‌ها در دنیا به شدت در حال افزایش است؛ به همین جهت بسیاری از معادنی که قبلا استخراج از آنها توجیه اقتصادی نداشت در حال بازگشت به تولید هستند. به عنوان مثال سابق بر این استخراج طلا با نرخ ۲ گرم بر تن اقتصادی بود، اما در حال حاضر با توجه به افزایش قیمت جهانی طلا، این نرخ به ۰.۵ گرم در تن رسیده است.

تاثیر تکنولوژی بر اکتشاف معادن

این کارشناس صنایع معدنی گفت: در بحث اکتشاف معادن هر چه تکنولوژی پیشرفته تری در اختیار داشته باشیم، سرعت پیشرفت امر اکتشافی نیز افزایش می‌یابد و هم هزینه‌های امر اکتشاف کاهش می‌یابد. متاسفانه در این زمینه به شدت دچار کمبود هستیم و از تکنولوژی‌های بسیار قدیمی استفاده می‌کنیم.

وی ادامه داد: جدای بحث اکتشاف جالب است بدانید که حدود ۸۰ درصد از معادن ایران در حال کار با تکنولوژی دهه ۳۰ شمسی هستند یعنی زمان که حتی خودروی پیکان نیز ساخته نشده بود. در بحث فرآوری منابع ایجاد شده نیز همین مشکلات وجود دارد و باعث می‌شود که بخش زیادی از منابع هدر برود.

دانش بنیان‌های حقیقی و معادن

صمدی گفت: متاسفانه دانش بنیان حقیقی در معادن بسیار نایاب است و اکثر آنهایی که ادعای دانش بنیانی دارند ماشین آلات را از چین وارد کرده و با مونتاژ در ایران ادعا می‌کنند که این ابزار و دستگاه را تولید کرده اند. اینکه تحقیق و توسعه معدن و صنایع معدنی در ایران تا این حد مغفول مانده است باعث تاسف است؛ چرا که ترنور معادن و صنایع معدنی در دنیا سالانه ۸ هزار میلیارد دلار است و ۱۰ درصد ذخایر معدنی در دنیا در اختیار ایران است.

وی ادامه داد: متاسفانه در تحقیقات و دانش فنی معدن و صنایع معدنی بسیار عقب هستیم. برنامه ریزی برای تولید دانش فنی و همچنین تعامل با جهان خارج برای واردات دانش فنی به خوبی انجام نشده است. ما مهمترین کشور معدنی غرب آسیا هستیم و از این رو در مجموع می‌شود گفت پیشرفتی که تا امروز در زمینه معدن کرده ایم اصلا معادل جایگاه ما نیست.

دبیر انجمن زغالسنگ ایران گفت:‌در سال ۲۰۱۳ تجارت جهانی برنامه‌ای تدوین کرد تا کشور‌هایی که توانایی بیشتری برای تامین مواد معدنی دنیا را دارند شناسایی شوند و در پایان نام سه کشور ایران و افغانستان و کره شمالی مطرح شد و به عنوان منابع معدنی دست نخوره مطرح شد.

لازمه‌های فعالیت توسعه ای در حوزه معدن چیست

صمدی تاکید کرد: اولین شرط ورود به حوزه معدن شفافیت است. در صنعت معدن دوره‌های برنامه ریزی ۵ ساله است و به نوعی می‌توان گفت که اگر از همین امروز کار بر روی منبعی را شروع کنیم باید بتوانیم برای ۵ سال آینده برنامه ریزی کرد. در کشور شرایط به گونه‌ای است که نمی‌توان قیمت نیروی انسانی و انرژی و ... را پیش‌بینی کرد و این موضوع اسباب ضعف این صنعت خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عهد کردیم خودسانسوری نکنیم
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی
  • طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود
  • تمامی پروژه‌های کردستان باید دارای پیوست پدافند غیرعامل باشد
  • واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت
  • افزایش شمار پیکر‌های بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • افزایش شمار پیکرهای بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • نصب سه هزار و ۲۰۰ دستگاه کنتور هوشمند روی چاه‌های آب
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • تعامل پلیس و دستگاه قضایی در سطح بسیار مناسبی قرار دارد