Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سرپرست وزارت آموزش و پرورش در آستانه 8 آبان، به مناسبت نکوداشت «هفته پدافند غیرعامل»، پیامی صادر کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، متن پیام آقای علیرضا کاظمی به این شرح است:
پدافند غیرعامل، ایران پایدار
از نگاه سند تحول بنیادین، مأموریت آموزش و پرورش، دست‌یابی متربیان به مراتبی از حیات طیبه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرورش تربیت‌یافتگانی خلاق، متدین، متعهد، بانشاط، جستجوگر و سالم. به نظر می‌رسد پدافند غیرعامل به طور مستقیم و بنیادین می‌تواند به سهم خود زمینه‌ساز تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باشد، زیرا توفیق در اقدامات پیشگیرانه، پیگیرانه و راهبردی مورد توجه سند راهبردی پدافند غیرعامل آموزش و پرورش و دست‌یابی به زیرساخت‌های استاندارد، مستلزم دو نکته اساسی است: اول، افرادی که آن را یاد بگیرند و دوم این که آگاه و متعهد به رعایت آن باشند.
در فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نیز تأکید شده است که اگر اهمیت پدافند غیر عامل برای مسئولین شناخته شده باشد باعث پیشرفت کار خواهد شد.
رویداد‌های غیرمنتظره به مثابه یک خنجر دولبه، فرصت‌ها و تهدید‌هایی هستند که هوشیاری و پیش‌بینی آن‌ها از یک سو و به کارگیری روش‌های مناسب و علمی از سوی دیگر، می‌تواند به پیشرفت کشور منجر شود.
تجربه کشور‌های موفق در دهه‌های اخیر نشان می‌دهد با وجود همه مشکلات، می‌توان به گونه‌ای پژوهش، هدف‌گذاری، برنامه‌ریزی و عمل نمود که در فراسوی تهدیدات و بحران‌ها، روشنای توسعه، پیشرفت و فرصت‌سازی را نظاره‌گر باشیم.
اما اگر دست روی دست بگذاریم و منفعلانه به تماشا بنشینیم، تهدیدات نه تنها از پس هم هجوم خواهند آورد، بلکه هر یک از آن‌ها تبعات اقتصادی، اجتماعی و روانی مضاعف و غیرقابل جبرانی را نیز به همراه خواهند آورد.
شیوع ویروس کوید 19 در دو سال اخیر فقط جسم و جان دانش‌آموزان را تهدید نکرده است، بلکه در سبک زندگی آنان نیز به طور چشمگیری تأثیر گذاشته است: وضعیت مطالعه، الگوی تغذیه، میزان خواب، وضع جسمانی، شرایط روحی و روانی، دوری از موقعیت‌های اجتماعی و همسالان، الگوی گذران اوقات فراغت و احتمالاً از دست دادن یک عضو خانواده، چیزی نیست که بتوان (آن هم در گستره‌ای ملی) به راحتی از کنار آن گذشت.
آن‌چه مسلم است این است که دانش‌آموزان در ایام کرونا هم از لحاظ جسمی و روانی و هم از لحاظ تحصیلی، آسیب‌پذیرتر و شکننده‌تر شده‌اند که این ظرفیت آسیب‌پذیری در مقیاس کل کشور، فرصت/تهدید دیگری است که می‌توان با هوشیاری از فراز این چالش بزرگ به چشم‌انداز‌های مقتدرانه و امیدبخش چشم دوخت.
پیش شرط امیدواری به گذر موفقیت‌آمیز از تمام تبعات چندگانه‌ی کرونا، تغییر نگرشی متناسب با این تغییر بزرگ است. اگر بخواهیم دانش‌آموزان را با نگاه، آگاهی و امکانات قبل از کرونا آموزش دهیم، تهدیدی دیگر به لیست تهدیدات افزوده می‌شود. اما اگر با رویکردی خوش‌بینانه، علمی، انعطاف‌پذیر و آگاهانه و با درک درستی از شرایط، جست‌و‌جوگر راهی بهتر باشیم، بی‌شک این روش را خواهیم یافت. بی شک یافتن طرق مقابله با تهدیدات نامحسوس اجتماعی و روانی برای دانش‌آموزان مصداق بارزی از شیوه‌های پدافند غیرعامل است.
اینجانب با توجه به تقارن اولین روز هفته‌ی مذکور با روز نوجوان و بسیج دانش آموزی، ضمن تبریک فرا رسیدن هفته پدافند غیرعامل، یاد و خاطره تمامی شهدای اسلام و انقلاب اسلامی، شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای جبهه مقاومت و مدافعان حرم و به ویژه شهدای فرهنگی و دانش آموز؛ شهید حسین فهمیده و شهید علی لندی را گرامی می‌دارم.
از خداوند منان، توفیق روز افزون تمامی دانش آموزان عزیز و فرهنگیان گرامی را آرزومندم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: وزارت آموزش پرورش پدافند غیرعامل دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۲۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند